FÖRÄNDRING SOM KÄNNS ENKEL

Men det känns ofta svårt. Du vill få ut mer av livet och känner att något stoppar dig - men vad? Det får du reda på under de tio dagar vi spenderar tillsammans på en av mina retreats. Tillsammans hittar vi sätt för dig att förändra livet på riktigt - inte bara kortvariga förändringar som inte håller i längden.

När du lever efter dina övertygelser och tar beslut som är befästa i dina värderingar så är det mycket lättare att slippa undan stress och få ut mer av livet. Men det finns inga genvägar - för att lägga grunden behöver du göra en djupdykning i ditt inre. En inre resa genom både mörker och ljus, som ger dig klarhet i hur du bäst kan påverka och förändra hela ditt liv!

Barbelles Retreats är en retreat som handlar om att hitta rätt - att utefter dina värderingar, drömmar och mål skapa precis det liv som du vill ha. Låter det flummigt? Möjligen - men hade det inte varit trevligt att känna sig mer säker i sig själv, sänka stressnivån och ge dig mer tid för dig själv? Det är när vi kompromissar med våra värderingar som vi sänker oss själva. Känner oss mindre värda, kanske inte ens värda att få känna lycka. Brukar du också tänka "Nu är det nog för bra", och sedan sabotera din egen lycka? Är det inte DIN tur nu?