Välk0mmen på en INRE resa till
klarhet, balans 0ch frihet

Känner du någonsin att du inte är tillräcklig? Du hinner inte med tillräckligt mycket, det du gör är inte tillräckligt bra och hur du än bär dig åt så känns det som att alla andra ändå lyckas bättre, klarar av mer på kortare tid och lever lyckligare liv.
 

0m ja, så har du kommit till rätt plats

 

Livet handlar om berättelser. Goda, onda, ledsamma, hoppfulla, underhållande och fantastiska historier. Men det handlar även om de historier du berättar för dig själv. De där historierna som blivit en del av din dagliga rutin, men som inte nödvändigtvis stämmer. Ibland matar du dig själv med negativa berättelser till och om dig själv som inte bottnar i sanning - du eller din omgivning uppmuntrar övertygelser som stjälper dig istället för att hjälpa dig. Berättelser som skadar dig på sikt.
Min retreat handlar om att få klarhet i ditt eget historieberättande. Varför är det ibland så att du älskar dig själv och det du gör, för att i nästa stund falla in i negativa tankemönster och känna dig vilsen och otillräcklig? Vad är det egentligen i din hjärna som får dig att ta två steg tillbaka istället för att vara den bästa versionen av dig själv? På retreaten kommer vi att anta dina utmaningar från ett neurovetenskapligt perspektiv och se till att du får verktygen du behöver för att utveckla strategier att använda när du trillar ner i mörkret igen. Du lär dig att skapa en bättre miljö för dig själv, inifrån och ut!
Men kan man inte göra det här hemma?! Nej, inte egentligen. Det är finfint hemma, jag håller med. Men, när vi vill genomgå en förvandling och inte bara kortvarig förändring så är det viktigt att vi tar de nödvändiga åtgärder som behövs längs vägen. Genom att ta bort de dagliga eldarna som måste släckas, städstress, prestationskrav på jobb och de miljöer som främjar dåliga vanor, så kan vi komma längre på kortare tid. Det krävs en ny miljö och absolut INGEN STRESS för att du ska kunna plocka fram det bästa ur dig själv! Bangtao och Layan erbjuder en fantastisk miljö där du kan slappna av och släppa alla måsten och borden från din hemmiljö. En plats där du kan fokusera enbart på dig själv, för det här är DIN resa. ♥